OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKULUMUZ VELİLERİNE DUYURULUR

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 18.10.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14.00 DE AŞAĞIDA BELİRTİLEN GÜNDEM MADDELERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE  TOPLANACAKTIR.

20.10.2020 416

GÜNDEM MADDELERİ

1.            Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler.

2.            Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3.            Okul Müdürü'nün Açılış Konuşması.

4.            Geçici Divan Teşekkürü (Başkan ve Yazman seçimi).

5.            Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunun okunması, oylanması.

6.            Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, listenin oylanması.

7.            Tahmini Bütçenin okunması, oylanması.

8.            Yeni Yönetim  Kurulunun oluşturulması,listenin oylanması. ( Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği 10. maddesine göre yapılacaktır)

9.            Yeni Denetim Kurulunun oluşturulması,listenin oylanması. ( Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği 10. maddesine göre yapılacaktır)

10.         Seçilecek yeni yönetime yetki verilmesi. ( Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği 11. maddesine göre yapılacaktır)

11.          Dilek ve Temenniler.

12.          Kapanış.